Miljø & Bæredygtighed

Miljø & Bæredygtighed

En grønnere vej mod bæredygtighed

Miljø & Bæredygtighed

Leoka investerer betydelig tid og ressourcer i at fremme miljø og bæredygtighed og har allerede gennemført flere ændringer i virksomheden. Der lægges vægt på altid at leve op til de miljøkrav, som omgivelserne ganske naturligt må stille til en moderne industrivirksomhed. Derfor har Leoka i en årerække arbejdet målrettet med forbedringer af både de eksterne og interne miljøpåvirkninger. 

I 2004 blev Leoka DS/EN ISO 14001 miljøcertificeret og vores seneste initiativ er udarbejdelsen af vores helt nye ESG-rapport.

Her kan ses vores ESG Rapport om ikke så længe. 

Her under ses avis artikel omkring Leokas første miljøtiltag. 

Her kan læses den indstilling Leoka fik fra Vækst Himmerland.

Miljø & Bæredygtighed er en vigtig del af Leoka A/S

Leoka er stolte af at anvende branchens fineste materialer og bære miljøcertificeringen som et tegn på vores engagement i bæredygtig praksis. Vores dedikation til førsteklasses materialer betyder ikke blot kvalitet i vores produkter, men også et ansvar over for miljøet. Vi fortsætter med at levere produkter, der ikke kun opfylder højeste standarder, men også er venlige mod vores planet. Hos Leoka handler vi ikke blot om at skabe varige produkter, men også om at bevare vores verden for kommende generationer.